Over BvB

Waar deze blog-site over gaat

Naar mijn mening is Bitcoin een revolutie die zich goed vergelijkt met de opkomst van het internet in de jaren 90. Wat het internet deed voor communicatie doet Bitcoin voor financiƫn en handel.

Ik wordt vaak gevraagd door minder technische kennissen om uitleg of mijn mening te geven over crypto currencies in het algemeen en Bitcoin in het bijzonder. Via deze blog probeer ik de informatie te kanaliseren. In het eerste artikel geef ik een overzicht van het fenomeen Bitcoin, in vervolgartikelen wil ik wat specifieker ingaan op het veilig gebruiken van en handelen met Bitcoins.

Alle plaatjes die op de site gebruikt zijn, zijn of mijn eigen creatie, of afkomstig van Pixabay en verschoond van limieten door autersrecht.

Ik verwacht geen donaties, maar voor wie hands on ervaring wil met het gebruik van Bitcoin maak ik een adres beschikbaar. Als je wil experimenteren door wat milliBitcoins over te maken kan dat doen op onderstaand adres. Geef van tevoren via email door dat je dat doet en op welk adres ik de coins (met aftrek van transactiekosten) terug overmaak. Als het adres gebruikt is vervang ik het door een andere. Ter voorkoming van problemen doe ik dat met transacties van maximaal 10 milliBitcoins. Maak je meer over dan loop je het risico die coins kwijt te raken. U zijt gewaarschuwd. Hier het adres en een QR code ervan:

127gVyu8P8egHPBPhoNxmJkktayPGDWEqj

QR code